Nyeuseup Catheter

Nyeuseup Catheter

Pedaran pondok:

1. Pikeun panggunaan hungkul, Dilarang nganggo deui.

2.Sterilisasi ku étilén oksida ulah dianggo upami bungkusna rusak atanapi kabuka.

3. Toko dina kaayaan rindang, tiis, garing, berventilasi sareng bersih.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

1. Pikeun panggunaan hungkul, Dilarang nganggo deui.

2.Sterilisasi ku étilén oksida ulah dianggo upami bungkusna rusak atanapi kabuka.

3. Toko dina kaayaan rindang, tiis, garing, berventilasi sareng bersih.   

 

Fitur Utama

1. permukaan lemes sareng ujung ngamungkinkeun sisipan atraumatic pikeun ningkat kasaluyuan sabar.

2. Gesekan rendah antara kateter sedot sareng tabung tracheal / tabung bronchial pikeun gampang dilebetkeun sareng ditarikna, ngagampangkeun padamelan ngaleupaskeun sékrési pernapasan tina jalan napas, supados jalan napas jelas tina sékrési sareng nyegah nyolok.

3. Kalayan ujung distal kabuka ujung, atraumatis.

4. Sadia ku garis sinar-X.

5. Catheter tiasa DEHP atanapi DEHP GRATIS.

 

Detil Gancang                    

1. Ukuran: Fr6, Fr8, Fr10, Fr12, Fr14, Fr16, Fr18, Fr20, Fr22   

2.Jinis konektor: Jenis polos, tipe T, jenis Cap-kerucut, tipe Y

3. bijil: CE, ISO13485

4. Panjang: 45cm atanapi ngarobih

5. Bahan: Kelas médis PVC, henteu-toksik

6. Perhatosan: tiasa dianggo, pikeun panggunaan hungkul.

7.Sterile: gas EO

8. Port: Shanghai

9. waktos kapimpin: <25 dinten

10.Conto: gratis

11. OEM wilujeng sumping

 

Ukuran (Fr / CH)

Coding Warna

6

Héjo héjo

8

Biru

10

Hideung

12

Bodas

14

Héjo

16

oranyeu

18

Beureum

20

Koneng

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami