Topeng Oksigén

Topeng Oksigén

Pedaran pondok:

Oksigén Masker disusun ku topéng aerosol sareng tabung oksigén anu nutupan sungut sareng irung sareng dipasang kana bak oksigén. Topeng oksigén dianggo pikeun mindahkeun gas oksigén napas kana bayah pasién. Topeng oksigén ngagaduhan tali elastis sareng klip irung anu tiasa diatur anu ngamungkinkeun pas pisan dina rupa-rupa ukuran raray. Topeng Oksigén sareng Tubing ngagaduhan pipa suplai oksigén 200cm, sareng vinil anu jelas sareng lemes nyayogikeun kanyamanan pasién anu hadé sareng ngamungkinkeun penilaian visual. Topeng Oksigén sareng Tubing sayogi dina warna héjo atanapi transparan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Oksigén Masker disusun ku topéng aerosol sareng tabung oksigén anu nutupan sungut sareng irung sareng dipasang kana bak oksigén. Topeng oksigén dianggo pikeun mindahkeun gas oksigén napas kana bayah pasién. Topeng oksigén ngagaduhan tali elastis sareng klip irung anu tiasa diatur anu ngamungkinkeun pas pisan dina rupa-rupa ukuran raray. Topeng Oksigén sareng Tubing ngagaduhan pipa suplai oksigén 200cm, sareng vinil anu jelas sareng lemes nyayogikeun kanyamanan pasién anu hadé sareng ngamungkinkeun penilaian visual. Topeng Oksigén sareng Tubing sayogi dina warna héjo atanapi transparan.

 

Fitur Utama

1.Damel kelas médis PVC.

2. konsentrasi sedeng. Klip irung adjustable.

3. Dua warna pikeun pilihan: héjo sareng transparan.

4. DEHP gratis sareng 100% latex gratis aya.

5. Panjang tubing tiasa didaptarkeun.

 

Detil Gancang

1. konsentrasi Medium          

2. Kalayan tali elastis                   

3. Klip irung anu tiasa diatur

4. Kalayan tabung oksigén 2m        

5. Ukuran: XS, S, M, L, L3, XL

6. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

Sadaya bahan anu digunakeun dina pangwangunan Topeng Oksigén, sareng Tubing Oksigén bebas tina latex, lemes sareng lemes tanpa ujung sareng obyék anu seukeut, Aranjeunna teu ngagaduhan pangaruh anu teu pikaresepeun dina Oksigén / Pangobatan anu ngalirkeun dina kaayaan biasa panggunaan. Topéng Bahan anu hypoallergenic na wajib nolak ignition na buring gancang.

 

Pitunjuk Pikeun Paké

1. Pasangkeun pipa suplai oksigén kana sumber oksigén sareng atur oksigén kana aliran anu ditutupan.

2. Pariksa aliran oksigén dina alat.

3. Tempatkeun topéng dina pameunteu pasién nganggo tali elastis handapeun Ceuli sareng beuheung.

4. Lalaunan narik tungtung tali dugi topéngna aman.

5. Campur strip logam dina topéng pikeun nyocogkeun irung.

 

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Tipe Paket: 1pc / PE pe, 100pcs / ctn.
Waktos prosés: <25 dinten

Palabuhan: Shanghai atanapi Ningbo

Tempat Asalna: Jiangsu Cina

Sterilisasi: gas EO

Warna: Transperant atanapi Green

Sampel: gratis

 

SIZE

MATERI

QTY / CTN

MEAS (m)

KG

L

W

H

GW

NW

XL

PVC

100

0,50

0,36

0,34

8.3

7.3

L3

PVC

100

0,50

0,36

0,34

8.0

7.0

L

PVC

100

0,47

0,39

0,26

7.7

6.7

M

PVC

100

0,47

0,39

0,26

6.5

5.6

S

PVC

100

0,47

0,39

0,26

6.1

5.2

XS

PVC

100

0,47

0,39

0,26

5.1

4.2

 

Pitunjuk Ukuran Topéng:

1. Ukuran XS, Orok (0-18 sasih) Topéng raray anu bentukna anatomis nyiptakeun segel anu aman ngabantosan sepuh sareng pangasuh masihan pangobatan aerosol ka murangkalih.

2. Ukuran S, murangkalih Elongated (1-5 taun) Topéng raray anu bentukna anatomis nyiptakeun segel anu aman ngabantosan sepuh sareng pangasuh masihan pangobatan aerosol ka budak leutik.

3. Ukuran M, Standar murangkalih (6-12 taun) Topéng sakedik langkung ageung bakal nyayogikeun segel anu aman nalika murangkalih ageung. Bantosan administrasi pangobatan aerosol ka barudak bangor sareng anu nolak nguseup MDI.

4. Ukuran L, Standar Dewasa (12 taun +) Pitunjuk nyarankeun penderita ditransferkeun ka produk corong pas aranjeunna sanggup - biasana umurna sekitar 12 taun.

5. Ukuran XL, Dewasa Elongated (12 taun +) Pitunjuk nyarankeun pasien dialihkeun ka produk juru mulut pas aranjeunna sanggup - biasana sakitar 12 taun. Tapi nyanghareupan sakedik ageung.

Kisaran umur di luhur ngan ukur pikeun rujukan umum


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami