Topeng Nebulizer

Topeng Nebulizer

Pedaran pondok:

Topeng oksigén tanpa tabung oksigén diwangun pikeun nyayogikeun oksigén atanapi gas sanés ka pasién, sareng éta kedah dianggo sasarengan sareng oksigén anu nyayogikeun tabung biasana. Topeng Oksigén didamel tina PVC dina kelas médis, diwangun ku topéng raray hungkul.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Topeng oksigén tanpa tabung oksigén didamel pikeun nyayogikeun oksigén atanapi gas sanés ka pasién, sareng éta kedah dianggo sasarengan sareng oksigén anu nyayogikeun tabung biasana. Topeng Oksigén didamel tina PVC dina kelas médis, diwangun ku topéng raray hungkul.

 

Fitur Utama

1. Janten beurat beurat, aranjeunna langkung raoseun.

2.100% latex gratis, DEHP gratis sayogi pikeun pilihan.

3. Konektor universal (luer lock) sayogi.

4. lemes sareng ujung bulu pikeun kanyamanan sabar sareng ngirangan titik iritasi.

5.Sistilisasi ku gas EO upami diperyogikeun.

6.CE, ISO 13485 disatujuan.

 

Detil Gancang

1. Pedaran: Topeng Nebulizer Pakai

2. Bahan: Kelas médis PVC 

3. komponén: Kalayan klip irung adjustable, tali elastis, 2m tubing

4. Ukuran: XS, S, M, L, L3, XL

5.Jar: 6cc atanapi 10cc

6.Sterilisasi: gas EO

7.Pakét: 1 pc / PE kantong masing-masing, 100 pcs / ctn

8. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

9. waktos kapimpin: 25 dinten

10. Port: Shanghai atanapi Ningbo

11. Warna: Transperant atanapi Héjo

12.Conto: gratis

SIZE

MATERI

QTY / CTN

MEAS (m)

KG

L

W

H

GW

NW

XL

PVC

100

0,50

0,39

0,35

9.7

8.6

L3

PVC

100

0,50

0,39

0,35

9.6

8,5

L

PVC

100

0,50

0,39

0,35

9.0

8.0

M

PVC

100

0,51

0,36

0,31

8.1

7.2

S

PVC

100

0,51

0,36

0,31

7.9

7.0

XS

PVC

100

0,51

0,36

0,31

6.9

6.0


Pitunjuk Kanggo Paké:

1. Mastikeun bungkusan kabuka dina periode sterilisasi validitas, angkat topéng oksigén.

2. Masker sungut sareng irung pasién sareng dibereskeun, saluyukeun topéng dina kartu irung sareng kedapna, supados henteu oksigén kana panon.

3. Sambungan pipa oksigén sareng sambungan alat transmisi gas.

 

Pitunjuk Ukuran Topéng:

1. Ukuran XS, Orok (0-18 sasih) Topéng raray anu bentukna anatomis nyiptakeun segel anu aman ngabantosan sepuh sareng pangasuh masihan pangobatan aerosol ka murangkalih.

2. Ukuran S, murangkalih Elongated (1-5 taun) Topéng raray anu bentukna anatomis nyiptakeun segel anu aman ngabantosan sepuh sareng pangasuh masihan pangobatan aerosol ka budak leutik.

3. Ukuran M, Standar murangkalih (6-12 taun) Topeng sakedik langkung ageung bakal nyayogikeun segel anu aman nalika murangkalih ageung. Bantosan administrasi pangobatan aerosol ka barudak bangor sareng anu nolak nguseup MDI.

4. Ukuran L, Standar Dewasa (12 taun +) Pitunjuk nyarankeun penderita ditransferkeun ka produk juru mulut pas aranjeunna sanggup - biasana sakitar 12 taun.

5. Ukuran XL, Dewasa Elongated (12 taun +) Pitunjuk nyarankeun penderita ditransferkeun ka produk juru mulut pas aranjeunna sanggup - biasana sakitar 12 taun. Tapi nyanghareupan sakedik ageung.

Kisaran umur di luhur ngan ukur pikeun rujukan umum


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami