Kantong Nyeuseup Pakai B

Kantong Nyeuseup Pakai B

Pedaran pondok:

Dirancang pikeun nyayogikeun kinerja pangluhurna sareng gampang digunakeun, kantong sedot sayogi dina ukuran 1000ml sareng 2000ml. Éta didamel tina pilem poliétilén ipis tapi kuat, ngajantenkeun sistemna aman, higienis sareng awét. Kantong nyeuseup henteu nganggo PVC sareng nganggo palastik langkung kirang tibatan produk anu tiasa dibandingkeun. Ngurangan jumlah plastik dina pabrik ngadamel kantong nyeuseup langkung enteng sareng ngamungkinkeun aranjeunna nyukuran dina kirang tempat nalika dibungkus. Ieu nyiptakeun efisiensi dina logistik sareng ngirangan émisi CO2.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Dirancang pikeun nyayogikeun kinerja pangluhurna sareng gampang digunakeun, kantong sedot sayogi dina ukuran 1000ml sareng 2000ml. Éta didamel tina pilem poliétilén ipis tapi kuat, ngajantenkeun sistemna aman, higienis sareng awét. Kantong nyeuseup henteu nganggo PVC sareng nganggo palastik langkung kirang tibatan produk anu tiasa dibandingkeun. Ngurangan jumlah plastik dina pabrik ngadamel kantong nyeuseup langkung enteng sareng ngamungkinkeun aranjeunna nyukuran dina kirang tempat nalika dibungkus. Ieu nyiptakeun efisiensi dina logistik sareng ngirangan émisi CO2.

panyalindungan ngabahekeun. Saringan nutup sedot sacara otomatis nalika kontak sareng cairan. Port serial ngamungkinkeun anjeun ngagedekeun kapasitas nguseup dugi ka 8 liter. Kantong narilep sareng kasét ngajantenkeun masang gancang sareng gampang. Solidifier, dibungkus dina kantong leyur, tos dilebetkeun kana kantong supados anjeun tiasa langsung ng operasi. Ngukur titik kantétan. Saatos dianggo, kantun grab gagangna sareng cabut kantongna. Saatos dicolokkeun, sadaya tutup tetep ditutup pageuh sareng kantongna tetep diségél sanaos turun kana lantai.

 

Padet agén

Agén solidifying mastikeun penanganan aman tina limbah cairan, ngirangan résiko tumpahan atanapi kontak sareng limbah cairan anu berpotensi tepa.

 

Anggo dina séri

Dina sambungan serial, anjeun tiasa nyambungkeun dugi ka 4 tabung kana hiji ranté. Upami shift Vakum dianggo pikeun nyambungkeun dua ranté, kapasitas pangumpulan maksimum 8 liter dina hiji troli. Nalika nganggo kantong Nyeuseup Bornsun dina séri, cairanana ngalir kana kantong anu munggaran. Sakali kantong anu munggaran pinuh, cairanana sacara otomatis mimiti ngalir kana kantong salajengna ngalangkungan Serial tubing tanpa campur tangan pangguna. Nalika kantong terakhir dina ranté atanapi séri parantos pinuh atanapi nalika prosedur na parantos réngsé, kantong dipasang teras dialungkeun sapertos biasa dianggo.

 

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Tipe Paket: 1pc / PE pe, 100pcs / ctn.
Waktos prosés: <25 dinten

Palabuhan: Shanghai

Tempat Asalna: Jiangsu Cina

Sterilisasi: henteu

Warna: Gray atanapi ngarobih

Sampel: gratis

Simpenan: enya

Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami