Kateter nyeuseup katutup

  • Closed Suction Catheter

    Kateter Nyeuseup Katutup

    1. Sistem sedot katutup nganggo tombol PUSH BLOCK pikeun ngaleutikan résiko inféksi silang.

    2. Kalima 360°adaptor swivel nyayogikeun kanyamanan optimal sareng fleksibilitas pikeun sanés pasién sareng staff perawat.

    3. Port irigasi dilengkepan klep hiji arah ngamungkinkeun uyah normal pikeun ngabersihan katéstis kalayan épisién.

    Port 4.MDI pikeun pangiriman ubar anu langkung épéktip, gancang sareng merenah.

    5. Éta dituduhkeun pikeun 24-72 jam panggunaan kontinyu.

    6. Labél pasién nganggo stiker dinten minggu.

    7.Sterile, kantong mesék masing-masing.

    8. Pakét tapi kuat leungeun baju kateter.